Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Luhtitalo | 1h + kk

Koljonseläntie 7, Maisansalo, Tampere

Hinta

23 000 €

Koko

26,5 m²

Vuosi

1975

NELIÖT LIIKKUU! Tervetuloa tutustumaan kompaktiin 26,5 m2 asuntoon Maisansalon rauhallisessa ympäristössä! Asunto Oy Koljonselkä tarjoaa upean mahdollisuuden hankkia oma koti Näsijärven läheisyydestä. Tämä pintaremonttia vaativa asunto sopii erinomaisesti kaupunkilaisten kesäpaikaksi tai vaikkapa ensiasunnoksi luonnonläheisessä ympäristössä. Maisansalon luonto- ja vesialueet ovat aivan vieressä, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnonrauhasta keskellä kaupunkia. Tässä huoneistossa on valmiina pitkäaikainen vuokralainen, mikä tekee tästä erinomaisen mahdollisuuden myös sijoittajalle. Voit rentoutua ja nauttia kesäpäivistä "terassilla" tai lähteä uimaan laiturilta, joka kuuluu taloyhtiön varustukseen. Lisäksi asukkaille on tarjolla paikka soutuveneelle, ja isommalle veneelle löytyy mahdollisuus vuokrata paikka läheltä sijaitsevasta venesatamasta. Taloyhtiössä tehdään parhaillaan taloteknisen perusparannuksen vaihetta 1, johon kuuluvat käyttövesijärjestelmän, antennin ja ATK-verkon päivitykset sekä lämmitysverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta. Urakan arvioidaan valmistuvan 30.8.2024 mennessä, mikä tulee parantamaan asumismukavuutta entisestään. Lisäksi bussipysäkki sijaitsee vain noin 200 metrin päässä, josta on suora yhteys Tampereen keskustaan. Tämä tekee arjen sujuvaksi ja helpottaa liikkumista kaupungissa. Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään asuntoon ja Maisansalon ainutlaatuiseen ympäristöön! Sovi näytöstä välittäjän kanssa joustavasti! TERVETULOA! Myynti ja tiedustelut: Johanna Peltonen 0440 789 657 johanna.peltonen@neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20676735
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26,5 m²
Kokonaispinta-ala
26,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

14 066,18 €

Velkaosuus

8 933,82 €

Velaton hinta

23 000,00 €

Neliöhinta

867,92 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Maalämpö -80145400 (VL) maksettavissa Talotekninen perusparannus, vaihe 1 ei maksettavissa.

Vastike

Hoitovastike

176,09 € / kk

Pääomavastike

148,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

324,57 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Varastovuokra 2€/kk, autopaikka 15€/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Asbestikartoitus
  • Asbestilainsäädännön nojalla huoneistoremonttien yhteydessä on tehtävä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: metalli
Varusteet: liesituuletin
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: muovi
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiön hallinnassa irtaimistovarastot. Autopaikat ja irtaimiston säilytysvarastot eivät siirry huoneistojen mukana.
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kartanon Isännöintipalvelut Oy, Lassi Vilonen, lassi.vilonen@kartanonip.fi, 044 7423759
Huolto
Huoltoliike Simo Savolainen
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhteiset tilat: Ulkovarasto ja pesutupa
Taloyhtiöön kuuluu: Kellarikomero (Irtaimiston säilytysvarastot eivät siirry huoneistojen mukana). Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiökokous on päättänyt ottaa haltuunsa kaksi asuntoa, johtuen maksamattomista yhtiövastikkeista.
Tehdyt remontit
2005 Vesikatteiden huopaosuuksien uusiminen, 2005 Peruskuntoarvion laatiminen, 2007 Huoneistojen märkätilojen kuntokartoitus, 2011 Ulko- ja terassiovien uusiminen (samassa yhteydessä tehty lukituksen sarjoitus Sento-lukitukselle), 2015-2016 Maalämpöjärjestelmään siirtyminen. 2016 Luhtitalojen (5 kpl) luhtiparvekkeiden yläpintojen kunnostus, 2017 Luhtitalojen (5 kpl) luhtiparvekkeiden alapintojen kunnostus, 2017 Sadevesikourujen tyhjennys. 2018 Lämpö-, käyttövesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimus, 2019 Talotekninen perusparannus/Hankesuunnitteluvaihe, 2020 Sadevesikourujen ja syöksyjen uusiminen, 2022 As54 kylpyhuonekorjaus, 2022 as72 sisäilmakorjaus, 2022 Kattojen ja rännien puhdistus

KÄYNNISSÄ: 2023-2024 Taloteknisen perusparannuksen vaihe 1. (käyttövesi, antenni ja atk), Lämmitysverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta. Urakan päättyminen arvion mukaan 30.8.2024
Tulevat remontit
Suunnitellut korjaukset (päivitetty 2.5.2023):
2023 Pesutuvan saneeraus, As 29 kosteusvaurion korjaus 1. yhteydessä, palokatkojen rakentaminen rivi- ja paritaloihin, sekä yläpohjien puhdistus, 2025 Vesikaton huolto- ja korjauskartoitus, kuntotutkimus, piha-aitojen, porttien, ym. korjaukset tarpeen vaatiessa. Pari- ja rivitalojen (9+3 kpl) väliaitojen ja luhtitalojen (5kpl) parvekeaitojen korjaus/uusinta. 2026-2027 Talotekninen perusparannus/ Vaihe 2/Toteutussuunnittelu: Märkätilat, sähköjärjestelmät, julkisivun puuosat, ikkunat, 2027-2029 Talotekninen perusparannus/Vaihe 2/Toteutusvaihe: Märkätilat, sähköjärjestelmät, julkisivun puuosat, ikkunat,
Energialuokka
D (2018), Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.03.2028
Tontin koko
19 000 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Tontin vuokrasopimus päättyy 2024, uuden sopimuksen luonnos on hallituksella käsittelyssä. Arvio tontin vuokrasta n. 19.800€ mitä ei ole vielä vahvistettu.

Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki p. 03 565 611. Asemakaava, loma-asuntojen korttelialuetta. Pohjois-Tampereen alueelle on lainvoimainen strategisen yleiskaava 2022. Alueella voimassa olevat rantayleiskaava, osayleiskaavat ja asemakaavat säilyvät pääosin voimassa edelleenkin. Näillä alueilla rakentamisen ohjaaminen tapahtuu kyseessä olevan kaavan mukaisesti, mutta mikäli kaavoja muutetaan tai niistä poiketaan, tulee strategisen yleiskaavan periaatteet huomioida.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
2 351,08 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki

As Oy Koljonselkä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pysäköintipaikat 40 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Maisansalo, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Peltonen Johanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, KiAT

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.