Prime House Oy LKV

Kerrostalo | 4h, k, rt, kph, erillinen wc + lasitettu parveke luoteeseen

Ruorimiehenkatu 3, Espoonlahti, Espoo

Hinta

245 000 €

Koko

102 m²

Vuosi

1975

Espoonlahdessa rauhallisella sijainnilla täysin remontoitu, valoisa ja tilava, ylimmän kerroksen perheasunto. Rauhallinen ja hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa juuri valmistumassa linjasaneeraus. Lasitetulta parvekkeelta on aurinkoiset ja vehreät näkymät leikkipaikalle. Asunnossa on kolme reilunkokoista makuuhuonetta sekä erillinen WC, joka helpottaa perheen arkitoimissa. Edulliseen yhtiövastikkeeseen kuuluu poikkeuksellisesti asunnon sähkö ja vesi, joten asumiskulut pysyvät hyvinkin maltillisena. Linjasaneerauksen yhteydessä huoneistossa on uusittu kaikki kiintokalusteet ja lattiapinnat, katto paneloitu ja upotettu led-valaistus sekä seinäpinnat maalattu. Keittiö on puusepän mittatilauksena valmistama, ovet on aitoa pähkinäviilua. Keittiön kruunaa messinkiset nahkavetimet ja Marazzin korkealaatuinen keraaminen työtaso. Keittiöstä löytyy täyskorkeat integroidut jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, induktioliesi sekä Tapwellin 70 cm leveä altakiinnitetty tiskiallas. Makuuhuoneista ja eteisestä löytyy kauniit katonrajaan saakka ulottuvat tammiviilukaapistot, joten säilytystila on saatu näin maksimoitua. Olohuoneeseen on teetetty myös patterikotelo, jonka taso on samaa Marazzin keraamista tasoa kun keittiössä. Lattiapinnat on päivitetty Karitman kestävään vinyylilankkuun. Keväällä 2023 taloyhtiössä on uusittu lukitusjärjestelmä ja asennettu aurinkopaneelit. Linjasaneeraus on juuri valmistumassa ja tämän huoneiston osalta lainaosuus tulee olemaan enintään 89.000,00 euroa. Linjasaneerauksessa kylpyhuone ja erillinen WC on remontoitu tyylikkäästi, molemmissa tiloissa on laadukkaat Temalin allaskalusteet, Oraksen suihku ja hanat sekä perinteiset WC-istuimet on muutettu seinä-WC:ksi. Taloyhtiö sijaitsee erinomaisella paikalla, sillä tästä on vain muutaman minuutin kävelymatka kauppakeskus Lippulaivaan, Espoonlahden urheilupuistoon sekä metropysäkille. Läheltä löytyy myös lapsiperheille useita päiväkoteja, kouluja sekä leikkipuistoja. Espoon rantaraitille pääsee myös muutamassa minuutissa sekä lähialueen uimarannoille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20762841
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, kph, erillinen wc + lasitettu parveke luoteeseen
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

243 673,92 €

Velkaosuus

1 326,08 €

Velaton hinta

245 000,00 €

258 000,00 €

Neliöhinta

2 401,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

380,16 € / kk

Pääomavastike

32,74 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

412,90 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: luoteeseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Ylimääräinen yhtiökokous 8.12.2022: päätettiin yksimielisesti linjasaneerauksen aloittamisesta, lukituksen uusimisesta ja lämmön talteenoton sekä aurinkopaneelien asentamisesta. Näiden hankkeiden rahoittamiseksi hallitus valtuutettiin sopimaan enintään 8 500 000 euron pääomalainasta. Linjasaneerauksen arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2024. Tämän huoneiston osalta lainaosuus tulee olemaan noin 89 000,00 euroa ja siitä vastaa ostaja.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kaikki pinnat uusittu keväällä 2024.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Puusepän mittatilauksena valmistama keittiö. Ovet aitoa pähkinäviilua, yläkaapeissa raitalasiovet. Marazzin keraaminen taso, Tapwellin altakiinnitetty 70 cm tiskiallas, messinki-nahkavetimet. Jääkaappi (Hisense, integroitu), pakastin (Hisense, integroitu), astianpesukone (Logik, integroitu), kiinteät valaisimet (LED-valaistus yläkaappien alla), liesituuletin/suodatin (Ecotronic). Induktioliesitaso (Beko), erillisuuni (Beko). Vinyylilankkulattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaikki pinnat, kalusteet ja vesikalusteet uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Suihku (Oras), suihkuseinä, wc-istuin (Seinä-wc, IDO), pesuallas, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain. Seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Kaikki pinnat ja kalusteet uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Pesuallas, peilikaappi, allaskaappi, seinä-wc. Seinät ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Laadukas Karitman vinyylilankku. Katto paneloitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapisto. Laadukas Karitman vinyylilankku.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Espoo Oy Jaakko Hokkanen Puh. (09) 809 1121
Huolto
Kirihu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Askarteluhuone, Mankeli, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Rakennus-, LVI- ja sähkötekninen kuntoarvio 28.1.2010. LVV- kuntotutkimusraportin tiivistelmä 25.9.2012. Vesijohtojen kuntotutkimuksen päivityksen tiivistelmä 2/2017.
Kuntotutkimus tehty: 2010
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 84

Tehdyt remontit
1989 Uusittu lämmönsiirrin, kattojen vedeneristys. 1990 Elementtien saumaus, parvekkeiden maalaus. 1991 Porrasmaalaukset. 1992 Lukkojen sarjoitus, rakennutettu ovilipat. 1993 Ikkunoiden maalaus. 1994 llmastointihormien nuohous ja säätö. 1996 E ja G-portaiden saunojen saneeraus. 1996-1998 Salaojien uusiminen ja vesieristys. 1997 Sokkeleihin lisätty tuuletusventtiilit sekä korjattu elementtisaumoja. 1999 A-portaan saunan saneeraus, julkisivujen pesu. 2000 Pesutuvan ja B-portaan saunan saneeraus, salaojien korjauksia. 1995-2003 Kylpyhuoneiden seinäkaivojen muuttaminen lattiakaivoiksi, lattian vedeneristys. 2003 Uusittu lämmönsiirrin- ja säätölaitteisto pumppuineen, paisunta-astiat sekä asennettu vakiopaineventtiili käyttövesijärjestelmään. 2004 Käyttövesijärjestelmän pattereiden, patteriventtiilien ja linjasulkuventtiilien uusiminen sekä säätö, uusittu autolämmitystolppien kotelot ja lisätty ajastinkellot. 2005-2006 Julkisivujen lisälämmöneristys ja levyverhoilu/ohutrappaus, parvekkeiden betonikorjaukset, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, vesikattojen uusiminen, poistoilmanvaihtojärjestelmän uusiminen, korvausilmaventtiilien asentaminen, antenniverkko uusittiin ja lisättiin asuntokohtainen tietoliikennekaapelointi. 2007 Hissien ovien ja kerrosvälien maalaaminen, pihapuiden kaataminen, porrashuoneiden kulmalistoitus. 2008 Pihan perusparannustyöt, istutusten uusiminen, pihakäytävien asfaltointityöt, laajakaistayhteyden asentaminen ja käyttöönotto. 2009 Julkisivukorjauksiin liittyviä takuu-/vastuukorjauksia mm. huippuimureiden ja niiden ohjausjärjestelmän uusiminen. 2010 Lukoston muutostyö, kaikkien asuntojen sekä yleisten tilojen lukkojen uusiminen/sarjoittaminen Abloy Sento -lukitusjärjestelmään. 2011 Yleisten kellaritilojen lattioiden maalauskunnostuksia, autopaikoitusalueen sähköjärjestelmän uusiminen ja asfaltointi sekä autopaikkojen leventäminen paikkojen määrää vähentämällä, kuivaushuoneen pyykinkuivausjärjestelmän uusiminen. 2012 Porrashuoneiden murtuneiden lattialaattojen uusiminen, taloyhtiön omistaman huoneiston peruskorjaus, putkistojen kuntotutkimus. 2013 Koodilukkojen asentaminen, pihakeinun uusiminen, yleisten kellaritilojen maalaustöitä, B-portaan kylmäkellarin koneiston siirto ja höyrystyminen uusiminen, B- ja C-portaiden julkisivujen ohutrapattujen päätyjen alaosan pellitys. 2014 E-G saunaosastojen peruskorjaus, talojen seinien pesu. 2015 A-portaan saunaosaston peruskorjaus. 2016 B-portaan saunaosaston peruskorjaus, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö, raitisilmasuodattimien vaihto, pohjaviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, B-C pohjaviemäreiden rakenteellisen ja toiminnallisen kunnon jatkoseuranta, julkisivupesuja. 2017 Vesijohtojen kunnon seurantatutkimus, C-saunaosaston peruskorjaus. 2018 Matalien talojen perusmuurien, alapohjien ja salaojien korjaus. 2023 iLOQ -lukitusjärjestelmän uusiminen, aurinkopaneeleiden asennus. 2024 Linjasaaneraus.
Tulevat remontit
2025 A-C hissien kuntoarviot. Piha ja viheralueiden kunnostusta tarvittaessa. Maalämmön selvitys.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
8 304,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Satosammal

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset peruskoulut kävelyetäisyydellä.
Palvelut: Kauppakeskus Lippulaivan monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä.
Päiväkodit: Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Metro ja bussit kauppakeskus Lippulaivasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoonlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Piitulainen Miia

LKV, LVV, KiAT

Prime House Oy LKV

Prime House Oy LKV
Prime House Oy LKV

Suomalaistentie 7,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.