Alcovi LKV
Alcovi LKV

Kerrostalo | 1h + avok + kph (yj: 1h + kk)

Haagan urheilutie 20, Etelä-Haaga, Haaga, Helsinki

Hinta

198 000 €

Koko

34 m²

Vuosi

1956

Loistava yksiö mitä parhaimmalla sijainnilla Neliöitään tilavamman oloinen pohjaratkaisu, ylin kerros, ammattitaitoisesti ja hyvin hoidettu taloyhtiö, huikea sijainti kera erinomaisten kulkuyhteyksien… Tässä kompaktissa kodissa on kaikki kohdallaan! Näkymät ovat etelään, Haagan urheilutien suuntaan. Huoneiston seinät ja katto ovat saaneet uudet maalipinnat, lattia on uusittu vinyylilankuksi ja keittiön ilmettä on päivitetty uusimalla kaappien ovet pintaremontissa, joka toteutettiin kesällä 2023. Keittokomero on avattu nykyaikaisemmaksi avokeittiöksi, ja keittiön varustus on vallan riittävä. Asuinhuone on tilava, joten sijoitat sinne vaivatta sängyn, olohuoneen kalustuksen ja ruokaryhmän. Siistikuntoinen kylpyhuone tarjoaa toimivat puitteet niin peseytymiseen kuin pyykkihuoltoonkin. Ja mikä parasta: vaikka huoneisto sijaitsee aivan aseman kupeessa, junan tai muidenkaan kulkuneuvojen äänet eivät kantaudu sisään. Olet siis lähellä kaikkea, mutta omassa rauhassasi. Huoneisto on vuokrattu. Vuokra on 710 e/kk + vesimaksuennakko 26 e/hlö/kk. Vuokralainen jatkaa vuokrasuhdetta mielellään, mutta halutessaan uusi omistaja saa huoneiston käyttöönsä syksyllä. Lisätietoja välittäjältä. Asunto Oy Haagan urheilutie 20 on vuonna 1956 valmistunut taloyhtiö aivan Huopalahden juna-aseman kupeessa. Omalla tontillaan sijaitseva taloyhtiö on läpikäynyt putkiremontin vuonna 2011 ja vesikaton pellitys on uusittu vuonna 2010, lisäksi on tehty lukuisia pienempiä saneerauksia ja kattavasti huoltotöitä. Nyt yhtiö suunnittelee julkisivujen saneerausta mahdollisesti lähitulevaisuuteen. Sijainti on huikea, nimittäin lähes kotiovelta tavoitat niin junat, bussit kuin Raide-Jokerinkin yhteydet. Lisäksi alueella palvelevat kaupat, kahvilat, ravintolat, kirjasto ja uimahalli. Toinen toistaan vehreämmät puistot ja valtava Helsingin keskuspuisto siintävät nekin näppärästi lähelläsi. Autoileva asukas viihtyy niin ikään Etelä-Haagassa, sillä pääväylät tavoittaa joustavasti vain minuuteissa. Tervetuloa tutustumaan! Olethan välittäjään yhteydessä ajan sopimiseksi. Tämän kodin myy Hilla, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21225177
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + avok + kph (yj: 1h + kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
34 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 010,21 €

Velkaosuus

8 989,79 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

5 823,53 €/m²

Vastike

Hoitovastike

180,20 € / kk

Pääomavastike

159,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

340,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu 26,00 e/hlö/kk on ennakko. Vedenkulutus tasataan kahdesti vuodessa huoneistokohtaisten mittarilukemien mukaisesti. Autopaikka: asukkaille 55,00 e/kk, yrityksille 75,00 e/kk. Taloyhtiöllä on pääomavastikelainaa (5, putkiremontti) 50.032,04 euroa per 30.4.2024. Huoneistolle kohdistuu taloyhtiölainaa 8 989,79 euroa per 30.4.2024, jota lyhennetään pääomavastikkeena 159,80 e/kk. Varsinainen yhtiökokous 2023: Päätti yksimielisesti antaa hallitukselle valtuudet käynnistää julkisivu-urakan hankesuunnittelu sekä antoi hallitukselle valtuuden nostaa enintään 50.000 euron remonttilimiitti. Vahvistettiin ylimääräisessä yhtiökokouksessa 12.1.2023 tehty päätös, jolla annettiin hallitukselle valtuutus määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa esimerkiksi viitekoron merkittävän muutoksen tai lainanlyhennysten alkamisen vuoksi. Lisäksi päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloustilanteen sitä vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Ylimääärinen yhtiökokous 2023: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa. Valtuutus on voimassa vuoden 2024 varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa, seinät maalatut. Avonaulakko, jossa hylly.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Huoneisto on vuokrattu. Kysy lisätietoja välittäjältä. Yhtiölle on kirjattu järjestyssäännöt (ylimääräinen yhtiökokous 2023). Yhtiö on siirtynyt huoneistotietojärjestelmään, ja näin ollen osakekirja tulee sähköistää kaupanteon yhteydessä. Osakekirjan sähköistämisestä ja osakasrekisterimerkinnän kirjaamisen kustannuksista vastaa ostaja.
Tehdyt remontit
Pintaremontti kesä-heinäkuussa 2023: lattian vaihto vinyyliksi, seinä- ja kattopintojen maalaus, keittiön kaappien ovien vaihto ja sälekaihtimien uusiminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on siistissä kunnossa; ei remonttitarvetta.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittokomero on avattu avokeittiöksi. Varustukseen kuuluu liesi + uuni, liesituuletin ja jääkaappi-pakastin. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Työtaso ja välitila on laminaattia. Yläkaappien alla kiinteä valaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluuu valaistu peilikaappi, suihku, lasinen suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, bidee-suihku ja naulakot. Lattia on laattaa, seinät kaakelia. Remontoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2011.
Olohuoneen kuvaus
Olo-/asuinhuoneen lattia on vinyylilankkua, seinät maalatut. Näkymä Haagan urheilutien suuntaan.
Säilytystilojen kuvaus
Varastotilat sijaitsevat B-rapussa. Vintti on lämmittämätöntä tilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Uusimaa, isännöitsijä Heidi Kjelman, p. 010 739 8990, aspa@kontuoy.fi, Neilikkatie 17, 5. krs, 01300 Vantaa
Huolto
Työsi Tekijät Oy, Haagan urheilutie 20, 00320 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Vinttikomero, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: ilmanvaihtojärjestelmä: painovoimainen, varastoja 3 kpl (yhtiön hallinnassa, vuokrataan)
Kuntotutkimukset: Julkisivun ja parvekkeiden kuntoarvio -12, alapohjan ja alapohjaan liittyvien seinien kuntoarvio -18.
Kuntotutkimus tehty: 2018
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 1 Parkkipaikkoja: 8

Tehdyt remontit
Huoneiston B 21 ja B 17 vesivahingon korjaus, tuuletusparvekkeiden etureunojen verkotus ja vesikaton paikkaus, ulkoportaiden irronneiden laattojen kiinnitys ja maalaus -22, julkisivuremontin sekä kellarin käyttötarkoituksen muutoshankkeiden etenemisen hankekartoitus -20, huollon huoneistokierros, ml. huoneistot ja yhteiset tilat, IV-hormikartoitus + korvausilmakartoitus, kiinteistön jatkojalostamisen esiselvitys ja kaupungin tapaaminen -19, alapohjan luotaus -18, palokatkokartoitus ja korjaukset sekä pelastussuunnitelman päivitys -17, alipaineventtiilien lisääminen ullakon tuuletuksen lisäämiseksi, vesikaton huoltomaalaus ja kattoturvatuotteet -16, lukituksen uusiminen (Abloy Sento), rapun tuuletusparvekkeiden ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä savunpoistoluukkujen asentaminen, huoneistokohtaisten taso-ovien uusiminen, rappukäytävien kunnostus ja maalaus, lämmitysverkoston mittaus ja säätö -15, pattereiden asennus kokoustila ja varasto, porraskäytävän lattioiden hionta -14, A-rapun katon sadevesien ohjaus maan alle viemäriin, sadevesiviemäreiden kuvaus -13, julkisivun paikkarappaus -12, yhtiön omistaman asuinhuoneiston B12 remontti (myyty -13), vesijohtojen ja viemäreiden sekä sähkö- ja teleasennusten uusimistyöt, patteriventiilien uusimistyöt ja lämmitysverkoston tasapainoitus työt (vesivirta), lämmönjakolaitteiden uusimistyöt -11, vesikaton pellityksen uusiminen -10, tonttiviemärin ja päävesijohdon uusimistyöt -07, pihamaan kunnostustyöt ja jätehuoneen rakentaminen -05, huoneistojen ikkunoiden uusiminen, huoneistojen parvekeovien uusiminen ja raitisilmaventtiilit -01, ulkoportaiden korjaus -00, parvekkeiden kunnostus -93. Tässä mainittuna vain tiedot merkittävimmistä remonteista, pyydä tarkka listaus välittäjältä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarvesuunnitelma vuosille 2023-27: julkisivu-, parveke-, salaoja- ja energiaremontin hankesuunnittelu 23-24, julkisivu-, parveke-, salaoja- ja energiaremontin toteutussuunnittelu -24, julkisivu-, parveke-, salaoja- ja energiaremontin toteutus -24(-25), lämmitysjärjestelmän tasapainotus -26, IV tarkistus- / nuohousluukkujen lisääminen vaakakanaviin (-24)-25, IV-hormikartoitus + korvausilmakartoitus -26, IV-hormien kunnostus, rotoventtiilien / poistoilmaimurien asennus (-27), porraskäytävien huoltomaalaus -27. Lisäksi suoritetaan normaaleja huolto- ja vikakorjauksia.
Julkisivuremontin yhteydessä pyritään tekemään seuraavat toimenpiteet: korvausilma-aukkojen lisääminen, huoneistojen viilennys, porraskäytävien savunpoistoluukkujen automatisointi sekä räystäs-/saattolämmityskaapeli, pihatason ulko-ovien ja ikkunoiden sekä lukituksen uusiminen, pihan, aitojen, ulkoportaiden ja valaistuksen kunnostus ja sähköautojen lataukseen varautuminen.
Energialuokka
F (2013), Todistus on laadittu 26.11.2016.
Tontin koko
1 100 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691 (vaihde), kartta.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Haagan Urheilutie 20

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli (39 m2) on yhtiön hallinnassa. Autotallissa on kaksi autopaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.