Omakotitalo | 4h + avok + kph + s + khh + wc + vh + var + tekn.tila + ak

Haukkavuorentie 25, Kaskela, Haukkavuori, Kerava

Hinta

389 000 €

Koko

115 / 122,1 m²

Vuosi

2023

Ihastuttava skandikoti Keravan Haukkavuoresta Vuonna 2023 valmistunut yksitasoinen omakotitalo viehättää niin pohjaratkaisullaan, materiaaleillaan kuin sijainnillaankin! Tästä kodista löytyvät loistavat puitteet perheelle, joka etsii uudenveroista kotia idylliseltä ja vehreältä pientaloalueelta. Tämän kauniin kodin paras paikka on ehdottomasti olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön muodostama tila, jossa tilantuntu, sävyjen ja materiaalien sopusointu sekä valoisuus nivoutuvat kutsuvaksi kokonaisuudeksi. Puustellin saarekkeellinen avokeittiö on linjakas kokonaisuus, jossa tasokkaat kodinkoneet, upeat kvartsitasot ja runsaat kaappitilat luovat mitä parhaimmat puitteet ruoanlaittoon. Aamiaiskaappi on kirsikkana kakun päällä! Tilavasta olohuoneesta on käynti ulos päiväauringon suuntaan sijoittuvalle, katetulle terassille, jossa poreallas kutsuu rentoutumaan! Kaikki kolme makuuhuonetta ovat toimivan kokoisia, taipuen monenlaiseen tarpeeseen, ja päämakuuhuoneen yhteyteen sijoittuu vaatehuone. Arkielämää sujuvoittaa osaltaan erillinen WC, sekä kodinhoitohuone, josta on kulku terassille. Väljät kaappitilat, runsaat työtasot, vesipiste ja tyylikäs yleisilme viimeistelevät kodinhoitohuoneen käyttömukavuuden. Kylpyhuone ja sauna ovat tyylikäs kokonaisuus, jossa särmikkäät materiaalit ihastuttavat! Metsään rajoittuvalla 785 neliön tontilla löytyy sopivasti tilaa temmeltää, ja nurmella sekä tuija-aidalla viimeistelty piha-alue on mukavan helppohoitoinen. Lämpimään ulkovarastoon mahtuu runsaasti tavaraa säilytykseen. Autolle löytyy paikkansa katoksen alta. Läpiajoa ei Haukkavuorentiellä ole, joten sijainti on turvallinen myös pienten lasten kanssa. Keravan uudenkarhea Haukkavuori on mitä mainioin paikka erityisesti lapsiperheelle, sillä päiväkoti ja ala-aste sijaitsevat vain kilometrin säteellä. Lähikauppa Alepa Ahjo sijaitsee sekin lähellä, noin puolentoista kilometrin päässä. Keravan keskustan kattavan palvelutarjonnan sekä kauko- ja lähijunayhteyksien äärelle matka puolestaan taittuu autoillen alle kymmenessä minuutissa. Lahdenväylän ja sitä pitkin muutkin pääväylät tavoittaa niin ikään sujuvasti. Lämpimästi tervetuloa esittelyyn! Tämä koti vie mennessään. Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ke 29.5. 15:15 - 15:45

Tervetuloa esittelyyn! Voit myös sopia oman yksityisesittelyaikasi.

Esittelijänä Matias Turpeinen
p. 0405054856

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21672141
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + khh + wc + vh + var + tekn.tila + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7,1 m²
Kokonaispinta-ala
122,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Omakotitalon asuintilojen pinta-ala (= huoneistoala) on 115 m2 (sisältäen myös teknisen tilan), lisäksi lämmin varasto 7,1 m2. Kerrosala US250mm on 137 m2. Pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustuksiin, eikä niitä ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

389 000,00 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero on vuonna 2024 noin 582 euroa. Tonttivuokra noin 382 e/kk vuonna 2024. Laskutus takautuvasti kahdesti vuodessa. Sähkönkulutus noin 7.000 kWh (sis. poreallas ja hybridiauton lataus) ajalla 1.1.-30.4.2024. Jätemaksu noin 20-40 e/kk, vesi noin 15-20 e/hlö/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyisen asukkaan kulutukseen ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetuista. Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta) sekä vuokraoikeuden kirjaamisen kustannuksista. Kaupan kohteeseen kohdistuva panttikirja (400.000 e) luovutetaan ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on parkettia (Cello Frost, matta), seinät maalatut. Kiinteää kaapistoa (Puustelli). Katossa led-valaisin. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Vaatehuoneen lattia on parkettia (Cello Frost, matta), seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhokiskot, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kiinteistössä ei ole antennia ja/tai kuitua. Kuidulle on varaus sähkökeskuksessa ja antennille yläpohjassa.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistus on laadittu 22.12.2022.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on puurakenteinen ja -verhoiltu. Talotehdas: Ainoa Koti.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluuvat integroidut kodinkoneet: kalusteuuni, induktioliesitaso integroidulla liesituulettimella, jääkaappi-pakastin, astianpesukone ja viinikaappi. Työtasot ovat kvartsia (Technistone Noble Areti Bianco 20), välitila maalattu. Saareke, jossa tilaa istuskeluun. Lattia on parkettia (Cello Frost, matta), seinät maalatut. Katossa (keittiö + ruokailutila) upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kaksi sadesuihkua. Lattia on laattaa (Assen Grafiitti 10x10), seinät kaakelia (Assen Grafiitti 25x40) ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi, led-valaistu peili, wc-istuin ja bidee-suihku. Taso on kvartsia (Technistone Noble Areti Bianco 20). Lattia on laattaa (Dust 33,3 x 33,3), seinät maalattu. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Sähkökiuas. Saunan lattia on laattaa (Assen Grafiitti 10x10), seinät ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos. Sauna erottuu kylpyhuoneesta savulasiseinällä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluvat kiinteät kaapistot (Puustelli), vesipiste, pesukoneliitäntä ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Työtaso on laminaattia. Lattia on laattaa (Assen Grafiitti 10x10), seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Kulku suoraan ulos.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia (Cello Frost, matta), seinät maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Kulku terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 3 kpl. Lattiat ovat parkettia (Cello Frost, matta), seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kiinteät kaapistot, tekninen tila, lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
245-8-2036-3 / 245-8-2036-3-L2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
785 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee omakotitalo ja siihen kytketty autokatos.
Tehokkuusluku
0.3
Rasitteet
Vuokraoikeuteen kohdistuu 400.000 euron kiinnityksen lisäksi 12.900 euron Keravan kaupungin kiinnitys, joka siirtyy vuokraoikeuden kaupan mukana. Kiinteistörekisteriotteeseen on kirjattu mm. myytävää kohdetta koskien: veden johtaminen maan kuivattamista varten (245-2020-K39). Myytävä kohde on rasitteessa oikeutettuna.
Kaavoitustiedot
Keravan kaupunki, p. 09 29 491 (vaihde), https://www.kerava.fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu/asemakaavoitus/
Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AO Erillispientalojen korttelialue
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos ja lämmin ulkovarasto (7,1 m2) on kytketty asuinrakennukseen.
autokatos, varasto
Tontin vuokraaja
Keravan kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
29.09.2072
Pihan kuvaus
Piha on kulkuväylien ja pysäköintipaikkojen osalta viimeistelty kivituhkalla, muutoin nurmea (istutettu 5/2024). Katettu terassi sijoittuu suuntaan etelä-länsi. Ulkoporeallas: Wellis Pluto, upotettu terassiin. Tontti rajautuu etelän puolella metsikköön. Tontin rajoilla tuija-aita. Julkisivussa led-valaistus. Ulkovesipiste.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Kaskela, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.