Omakotitalo | 4h, k, s

Savikulmantie 105, Perniö, Salo

Hinta

98 000 €

Koko

112 / 161 m²

Vuosi

1951

IIhastuttava 1950-luvulla valmistunut koti idyllisellä maaseudulla voi pian olla sinun. Tämä hyvin pidetty omakotitalo on todellinen lapsiperheen unelma. Omalla, melkein puolen hehtaarin pihalla on lasten hyvä leikkiä ja temmeltää. Sisäänkäynti on kuistin kautta, mistä tullaan eteisen kautta keittiöön, jossa tunnelmaa on luomassa puuhella. Keittiöstä suora yhteys olohuoneeseen, minkä takana makuuhuone. Eteisen yhteydessä wc suihkulla. Yläkerrassa aula ja kaksi makuuhuonetta. Ullakkotilat toimivat säilytystiloina. Kellarikerroksessa sauna pesutiloineen ja harrastetiloineen. Kiinteistössä kunnan vesiliittymä ja talo lämpiää pääasiassa puulla. Pihapiirissä on vanha navetta, mikä sopii monenlaiseen harrastetoimintaan. Tämä koti sijaitsee maaseudun rauhassa kuitenkin vain 3,5 km etäisyydellä Perniön keskustan palveluista. Koulut, päiväkodit, kaupat, liikuntahalli, valaistu kuntorata ja kentät ovat kaikki 3,5 km:n säteellä. Saloon matkaa n. 25 km ja Tammisaareen 35 km. Saloon noin 20 min ajomatka ja Tammisaareen 35 min. Täällä asuessa arki on yhtä juhlaa ja asuminen huoletonta. Kotiunelmat on tehty toteutettaviksi ja nyt jos koskaan, on aika toteuttaa niitä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan ehkä elämäsi kotiin. Kiinnostuitko? Soita, niin sovitaan näytöstä tarkemmin. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Petri Nieminen Puh 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi Myös muut kuusi välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574057
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
161 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1951
Käyttöönottovuosi
1951
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

98 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

179,08 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Noin 1800 kWh/v . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Tyhjennyskertojen mukaan. Tiemaksut: 66,78 €/v. Kiinteistövero: 179,08 €/v. . Osa lämmityksestä on hoidettu puuta polttamalla. Puuta on kulunut n. 25 m³/v.

Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön (2 hengen talous) ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.
Kiinteistövero: 179,08 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Kylpyhuone uusittu (laajennuksen yhteydessä) 2009, käyttövesiputket uusittu 2009, Lämminvesivaraaja uusittu 2012, julkisivujen ulkolaudoitus vaihdettu, laitettu tuulensuojalevyt v. 2010, alakerran ikkunat uusittu v. 1980 yläkerran huoneiden ikkunat uusittu 2010, asuinkerroksen ovi, ja kellarin ovi uusittu 2010, uusi käyttövesiputki tonttisulusta vesimittarille laitettu vanhan sisälle 2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Vuosien aikana mukavasti remontoitu
Energialuokka
  • D (2018)
  • Laadittu 6.5.2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko paneeliverhoilulla, purueristys
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia muovimatto. Seinät 1/2 paneeli/maalattu. Olohuone: Lattia puuta. Seinä maalattu. Makuuhuone 1: Lattia puuta. Seinä tapetti. Makuuhuone 2: Lattia korkkimatto. Seinät maalattu ja tapetti. Makuuhuone 3: Lattia korkkimatto. Seinät maalattu. Sauna: Lattia betoni. Seinät paneeli. Kylpyhuone: Lattia betoni. Seinät paneeli. Eteinen: Lattia vinyyli. Seinät maalattu. Wc: Lattia laatta. Seinät kaakeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti, puuliesi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc suihkulla, suihku, suihkukaappi wc:ssä, kiinteät valaisimet. Pesuhuoneessa vesikiertoinen lattialämmitys (asennettu 1980)
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-615-1-82
Tontin pinta-ala
4 350 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Marjala, 1:82
Rasitteet
Tieoikeudet ja tierasite
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue, maakuntakaava, Rakennuslupa . Salon kaupungin rakennusjärjestys ohjaa rakentamista maakuntakaavan lisäksi. Kiinteistö sijaitsee suunnittelutarvealueella. Suunnittelutarvealueella rakennusluvan myöntäminen edellyttää ns. suunnittelutarveharkintaa, jota koskevat päätökset tekee kaupunkikehityslautakunta ennen rakennusluvan myöntämistä. Kiinteistö sijaitsee alueella, joka on maakuntakaavassa määritetty kulttuuriympäristön tai maiseman kannalta tärkeäksi alueeksi.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon Kaupunki p. 02 7781
Rakennukset
Vanha navettarakennus 1950-luvulta
Palvelut
Palvelut: Omakotitalo sijaitsee maaseudun rauhassa kuitenkin vain 3,5 km etäisyydellä Perniön keskustan palveluista. Koulut, päiväkodit, kaupat, liikuntahalli, valaistu kuntorata ja kentät ovat kaikki 3,5 km:n säteellä. Saloon matkaa n. 25 km ja Tammisaareen 35 km. Saloon noin 20 min ajomatka ja Tammisaareen 35 min. Koulut: Perniössä ala- ja yläaste sekä lukio. Päiväkoti: Perniön taajamassa. Alueelle on valmistunut uusi koulu vuonna 2021, luokat 1-6. Osoite Lupajantie 11, 25500 Perniö. Kiinteistöltä matkaa koululle reilu 3,5km. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet Salon ja Tammisaaren suuntaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Perniö, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.