Omakotitalo | 5h, tupakeittiö, kph, khh, s, 2 wc, vh

Somerontie 1659, Hyönölä, Lohja

Hinta

225 000 €

Koko

170 / 188 m²

Vuosi

1990

Upeissa harjumaisemissa, havumetsän siimeksessä on nyt tarjolla komea yksitasoinen omakotitalo! Jo ulkoapäin talo tekee vaikutuksen olemuksellaan, ja sisällä ihastut avariin ja valoisiin tiloihin. Tontti on todella reilun kokoinen, noin 0,4 hehtaaria, sekä miellyttävän tasainen ja aurinkoinen. Pihalta voit lähteä suoraan metsään ulkoilemaan ja Keräkankareen hiihto- ja ulkoilukeskuskin on vain parin kilometrin päässä. Pusulan monipuoliset palvelut löytyvät muutaman minuutin ajomatkan päästä ja lapsille on järjestetty koulukyyti. Tämä elementtirakenteinen puutalo on alunperin rakennettu vuonna 1990 talotehtaan omaksi toimistoksi, mutta muutettu vuonna 2001 asuinkäyttöön. Talosta on vuosien mittaan pidetty hyvää huolta ja perhekäyttöä ajatellen makuuhuoneita on tänä vuonna rakennettu kaksi lisää. Nyt on siis kolme makuuhuonetta ja lisäksi tilava työhuone. Mahtavan kokoisen tupakeittiön yhteydessä on iso katettu terassi. Lämmönlähteinä ovat sähköinen lattia- ja kattolämmitys, lisäksi on kaksi ilmalämpöpumppua ja varaava vuolukivitakka. Talossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Raikas juomavesi tulee porakaivosta ja jätevesille on umpisäiliö. Todellisena bonuksena löytyy lämmin harrastustila, jonka pariovista mahtuu vaikka mönkijä sisään. Pihalla on kevythirsinen ulkovarasto ja lapsille kiva leikkipaikka! Tämä pitää nähdä, joten ota yhteyttä ja sovi esittely! 3D-kierroksella pääset tutkimaan paikkoja jo kotisohvalta käsin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575156
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, tupakeittiö, kph, khh, s, 2 wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Kokonaispinta-ala
188 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

225 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

533,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: polttopuut käytön mukaan. Sähkö: käyttötottumusten, säiden ym mukaan 25000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: umpisäiliön tyhjennys n. 1-2 kk välein. Puhtaanapito: Rosk´n Rollin taksat perhekoon mukaan. Tiemaksut: ei ole. Kiinteistövero: 533 € (2024). . Sähkönkulutus on karkea arvio, koska talo on ollut vuokrattuna viime vuodet eikä kulutuslukemia ole saatavana. Umpisäiliön tyhjennys n. 160 €/kerta. Tyhjennystarve riippuu vedenkulutuksesta, koska kaikki jätevedet johdetaan umpisäiliöön.
Kiinteistövero: 533 € (2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 3% kauppahinnasta.
Tehdyt remontit
2011 tehty isompi keittiö + lisätty ovi työhuoneeseen, asennettu isompi ilp (pienempi ilp asennettu 2001). 2014 uusittu vesikate. Noin 2017 uusittu lämminvesivaraaja sekä porakaivon pumppu. 2024 rakennettu kaksi uutta makuuhuonetta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. 2 x ilmalämpöpumppu, varaava takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Elementtirakenne
Pintamateriaali: Keittiö: Laattalattia, seinissä maalattu lasikuitutapetti. Olohuone: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaatti, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinissä panelointi/maalattu kipsilevy. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Laattalattia. Wc: Laattalattia, seinissä maalattu kipsilevy. Työhuone: Laminaatti, seinät maalattu. Tekninen tila: Maalattu betonilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (uusittu 2023), pakastekaappi (2011), erillisuuni (2011), induktioliesi (2011), liesituuletin (huippuimuri), mikroaaltouuni (viallinen), astianpesukone (2011), kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (2 kpl), suihku (2 kpl), peilikaappi (toisessa wc:ssä peilikaappi, toisessa peili), allaskaappi (kummassakin wc:ssä), pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-542-4-181
Tontin pinta-ala
4 108 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Lilla Sasta,
Rasitteet
Rasitteina talousveden ottaminen ja johtaminen (yhteinen porakaivo naapurin kanssa) sekä viemärijohto. Oikeuksina tieoikeus sekä oikeudet viemärijohtoihin. Huom. viemärirasitteet eivät ole enää aktiivisia, koska taloilla on omat umpisäililöt ja viemäriputket on tukittu.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 410 m². Lohjan rakennusjärjestyksen 24 §: Vakituiseen asumiseen tarkoitetulle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen ja enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 m². Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Talousrakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m². Alle 5000 m²:n laajuisen asuinkäyttöön tarkoitetun rakennuspaikan kokonaiskerrosala ei kuitenkaan saa ylittää 10 %:a rakennuspaikan pinta-alasta.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 1990.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lohjan kaupunki
Rakennukset
Kevythirsinen ulkovarasto tehty 2012.
Palvelut
Palvelut: Pusulassa kaupat, terveysasema, apteekki ym. Koulut: Pusulassa 7 km. Päiväkoti: Pusulassa 7 km. Liikenneyhteydet: Koulukyyti Somerontieltä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Hyönölä, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Moilanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.