RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 3 h + k + lasitettu parveke

Adolf Lindforsin tie 1 B, Pohjois-Haaga, Helsinki

Hinta

279 000 €

Koko

66 m²

Vuosi

1956

Erittäin siistikuntoinen ja kodikas kolmio vehrein ja puistomaisin näkymin nyt myynnissä! Asunnossa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone sekä vaatehuone. Olohuoneesta on käynti asunnon juuri uusitulle ja lasitetulle parvekkeelle. Keittiö kodinkoneineen on käytännöllinen ja sinne mahtuu neljän hengen ruokapöytä. Säilytystilaa on eteisen ja makuuhuoneen kaapistoissa sekä vaatehuoneessa. Huoneistolle kuuluu myös häkkivarasto talon yhteisissä tiloissa. Yhteisissä tiloissa on myös arjen pyykkirumbaan helpotusta tuova pesutupa. Taloyhtiötä on hoidettu järjestelmällisesti. Katto on uusittu vuonna 2014, perinteinen linjasaneeraus tehty vuonna 2010 ja ikkunat uusittu vuonna 2000. Viimeisimpänä, vuosina 2021-2022 on toteutettu julkisivun korjaus ja uusittu huoneistoparvekkeet. Liikenneyhteydet eri suuntiin ovat toimivat. Näyttelijäntietä kulkevilla busseilla pääset Helsingin keskustaan ja Pohjois-Haagan asemalta junalla myös lentokentän suuntaan. Otaniemeen tai Itäkeskukseen mennessäsi hyppäät Ilkantien pysäkiltä Raide-Jokerin kyytiin. Vertaansa vailla oleva Keskuspuisto pyörä- ja kävelyteineen on vain pienen matkan päässä. Pohjois-Haagan ostarilta löydät lähikaupat ja kattavammat palvelut Kauppakeskus Kaaresta Kannelmäen puolelta. Varaa oma esittelyaikasi ja tule katsomaan! Lisätiedot ja esittelyvaraukset: katja.helminen@remax.fi / 0400 204 507.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356553
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66 m²
Kokonaispinta-ala
66 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
4/10
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

256 868,56 €

Velkaosuus

22 131,44 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

4 227,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

283,80 € / kk

Pääomavastike

250,26 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

534,06 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on laattalattia ja seinät on maalattu. Eteisessä on peiliovikaapisto. Asunnossa on erillinen vaatehuone olohuoneen yhteydessä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 25 M, Laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: 14.3.2024 Yhtiökokouksessa päätettiin myöntää hallitukselle valtuus energiaremontin hankeselvityksen tekoon kassavaroin. Lisäksi päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ja nostaa tarvittaessa hoitolaina yhtiön maksuvalmiuden niin vaatiessa, äkillisen ja ennalta-arvaamattoman vahingon tai taloudellisesti ylipääsemättömän tilanteen aiheuttamien kulujen kattamiseksi. Kokous valtuutti hallituksen päättämään lainan takaisinmaksuajasta ja lyhennyksen suuruudesta sekä tarvittaessa aloittamaan lisähoitovastikkeen perimisen, määrittelemään lainavastikkeen suuruuden sekä hakemaan tarvittaessa lisää vakuuksia (panttikirjat), panttaamaan ne haettavan lainan vakuudeksi ja allekirjoittamaan hoitolainan nostoon liittyvät asiakirjat. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Yhtiökokouksen päätökselle lainanlyhennysrahastoa voidaan kartuttaa tarvittaessa ja enintään lainanlyhennysten määrällä. Hallitus on päättänyt 2017, että mikäli muualle kuin märkätilaan asennetaan paineveteen asennettu laite, on se varustettava magneettiventtiilillä ja vuodonilmaisulla.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Erittäin siistikuntoinen asunto.
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitus vaaditaan tehtäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa yhtiöissä ennen purkavan remontin aloittamista.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja Siporex
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jääkaappi-pakastinyhdistelmä, astianpesukone ja induktioliesi. Keittiön työtasot ovat puuta, kaapistojen välitila on kaakeloitu. Keittiön lattia on vinyylilankkua ja seinät on maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, wc, peilikaappi, allaskaappi sekä pesukoneliitäntä. Pesukoneen jättäminen asuntoon on neuvoteltavissa. Kylpyhuoneen lattia on laatta, seinät on kaakeloitu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia, seinät on maalattu. Olohuoneesta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattia on laminaattia ja seinät on maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Häkkivarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund Isännöinti Oy, Pietari Ylinen, isannointi@granlund.fi, 09 2500 6250
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, pesutupa, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja mankeli
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 4 784 100 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Taloyhtiön autopaikoista ei peritä erillistä maksua eikä paikkoja nimetä asukkaille. Asukkaat voivat pysäköidä vapaille paikoille, pysäköintilupa tulee hakea isännöitsijältä.

Tehdyt remontit
1994: Ylimpien huoneistoparvekkeiden kattaminen ja tuuletusparvekkeiden pinnoittaminen. 1998: Puuikkunoiden uusinta osassa huoneistoja. 1999: Parvekeovien uusiminen. 2000: Ikkunoiden uusiminen. 2003: Peltikaton huoltomaalaus, roskakatoksen maalaus. 2006: Hissien peruskorjaus. 2010: Linjasaneerausurakka ja lukituksen uusinta. 2011: Kuntoarvio ja PTS, huoneistokohtaisen internet-liittymän hankinta, peltikaton kuntokartoitus. 2012: Hissikuilun kunnostustyöt. 2013: Grillimajan hankkiminen, roskakatoksen maalaus. 2014: Katon uusiminen ja ullakon eristäminen, sisääntuloaulan ehostaminen, hiekkalaatikon ja hiekkojen uusiminen. 2014-2015: Huoneistojen A 6, A 18, A 22 ja B 65 ikkunoiden ja parvekeovien kunnostaminen ulkopuolelta. 2015: Ala-aulan kunnostus, RJ45 rasioiden asentaminen huoneistoihin. 2015: Kellarin valojen uusiminen ja A-rapun valon lisääminen. 2017: Tuuletusparvekkeiden korjausurakan toteutus ja sisäänkäyntien esteettömyyden parantaminen. 2018: Ikkuna- ja ovitiivisteiden vaihtotyö. 2019: Porrashuoneremontti ja ulko-ovien maalaus. 2020: Lämpöjohtoverkoston tasapainotus sekä paisuntasäiliö, pihavalojen uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous. 2021-2022: Huoneistoparvekkeiden uusiminen, julkisivun paikkakorjaukset sekä maalaus. Urakassa asennettiin parvekelasitukset, jotka ovat taloyhtiön huolto- ja kunnossapitovastuulla. 2023: Pihasuunnitelma.
Tulevat remontit
2024: Energiaremontin selvitys (maalämpö ja LTO), sähköautojen latauspisteiden selvitys/sähkösuunnitelma. 2027: Koko kiinteistön kattava kuntoarvio. Lisäksi hissien vaatimat korjaukset tehtyjen kuntokartoitusten mukaan.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.12.2032
Tontin koko
5 001 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/karttapalvelut.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Adolf Lindforsintie 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Pohjois-Haagan ostari, Thalian aukio, leikkipuistot, Keskuspuisto, Alppiruusupuisto ja kirjasto, kaikki kävelyetäisyydellä.
Paikallistiedot: Pohjois-Haaga on viihtyisä ja asuinalue ja koti noin 9 500 asukkaalle. Alueen suosiosta kertoo se, että alueella asuvista monet ovat viihtyneet alueella aina sen rakentamisesta lähtien. Hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ja loistavat liikenneyhteydet tekevät tästä vehreästä kaupunginosasta houkuttelevan.
Koulut: Urheilupainotteinen Pohjois-Haagan yhteiskoulu (PHYK), Pohjois-Haagan ala-asteen koulu Tolarintiellä.

Liikenneyhteydet
Bussit Näytteljäntieltä, Raide-Jokeri Ilkantieltä ja junat Helsingin keskustan ja lentoaseman suuntaan Pohjois-Haagan juna-asemalta.
Tiedustelut
Katja Helminen, 0400 204 507, katja.helminen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katja Helminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.