Oma Koti LKV Oy

Omakotitalo | 6h + k + 3kph / wc + s + terassi + lasit.terassi + kuisti + kellari

Kuunaritie 7 A, Jollas, Helsinki

Hinta

528 000 €

Koko

178 m²

Vuosi

2006

Unelmien omakotitalo merellisessä Jollaksessa - omalla tontilla sijaitseva omakotitalo tarjoaa tilaa ja valoa suurellekin perheelle! Vaikka alkuperäinen puoli onkin valmistunut jo 1940-luvulla niin lähes kaikki on jo uusittu ja rakennettu laajennusosa vuonna 2006. Talo tarjoaakin modernit ja erittäin valoisat puitteet viihtyisälle asumiselle. Kuuden huoneen ja keittiön lisäksi talosta löytyy kolme kylpyhuonetta/wc:tä, sauna sekä sekä lasitettu, iso kattoterassi, joka tuo lisätilaa ja mahdollisuuksia yhdessäoloon. Alakerrassa on myös viher-/kesähuone. Talossa on tehty käytännössä lähes kaikki pinnatkin uusiksi. Keittiö on uusittu v. 2019 ja vaaleat kaapistot sekä modernit kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Tilavassa olohuoneessa voit viettää aikaa perheen kanssa tai nauttia antoisista lukuhetkistä. Yläkerran huoneissa on runsaasti tilaa. Puulämmitteinen sauna kutsuu rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä mahdollistaa vaihtoehtoisetkin lämmitysmuodot. Tällä hetkellä lämmitys tapahtuu sähköllä. Mahdollisuus valokuituyhteyteen. Piha-alue on etelään päin ja tarjoaa ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja puutarhanhoitoon. Omena- ja luumupuut sekä marjapensaat tuovat kesään makeita herkkuja. Lapsille piha tarjoaa tilaa leikkeihin ja seikkailuihin. Piha on rauhallinen ja suojaisa, koska talo on mäen päällä eli tie ja liikenne ovat etäällä. Sijainti on ihanteellinen perheille, sillä alueelta löytyvät koulut, päiväkodit ja lähikauppa Alepa kävelyetäisyydellä. Laajasalon kauppakeskus Saari tarjoaa monipuoliset palvelut. Lisäksi lähellä oleva bussipysäkki takaa sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan ja Kruunuvuorenrannasta maksuton lauttayhteys keskustaan kunnes Kruunuvuoren silta ratikkayhteyksineen valmistuu. Mahdollisuus venepaikkaan aidatussa laiturissa lähirannassa. Nopeilla päätöksillä rakennusoikeutta on haettavissa lisää tänä vuonna, jos lisätila olisi tarpeen. Tämä koti on täynnä mahdollisuuksia ja odottaa uusia asukkaitaan luomaan omia tarinoitaan. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta ja viihtyisästä talosta perheesi uusi koti. Tervetuloa esittelyyn. Esittely ennakkoon ilmoittautuneille torstaina 16.5. klo 18:00-19:00. Esittelyt, tiedustelut ja myynti: Kai Saarinen, LKV, KTM kai.saarinen@omakotilkv.fi puh. 050 5001544 Mikäli nykyisen asunnon myynti on vielä edessä niin tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta ja saat samalla parhaat vinkit kodinvaihtoon 14 vuoden kokemuksella välitysalalta ja 10 vuoden kokemuksella rahoitusalalta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80357610
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + 3kph / wc + s + terassi + lasit.terassi + kuisti + kellari
Asuintilojen pinta-ala
178 m²
Kokonaispinta-ala
178 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaispinta-ala 178 m2 rakennuslupa-asiakirjan mukaan. Asuinpinta-alaa ei ole erikseen tiedossa. Pihavarasto erikseen.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

528 000,00 €

Velaton hinta

528 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero 1398,88 euroa(2024). Vesimaksu per 1 kk noin 53 euroa / kk. Jätemaksu muovi ja sekajäte noin 20 euroa / kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Valokuitukaapeli asennettu 2023 (ei vielä käytössä). Valokuitukaapelisopimus saatavissa. –> Rasite, joka siirtyy kaupan mukana., Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Lasitettu kattoterassi ja etupihan puolella terassi. Yläterassilla Lumonin tekemä lasitus ja liukuovet. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Viihtyisä ja rauhallinen piha-alue. Mahdollisuus venepaikkaan aidatussa laiturissa lähirannassa.
Tehdyt remontit
Erillinen liite tehdyistä korjauksista/remonteista
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Vanhemman osion katto on uusittu vuonna 2000 aluskatteineen ja laajennusosan katto on rakennusvuodelta 2006. Aluskatteet on.
Kuntotarkastus
Tehty 21.05.2017
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus voidaan teettää
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisilla pattereilla ja osin sähkölattialämmityksellä(yläkerran pesuhuone ja saunatilat). Lämmitysmuotona sähkö ja sen voi vaihtaa helposti, koska on vesikiertoinen järjestelmä.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalatut ja osin tapetoidut Pintamateriaalit (lattia): Lautalattiat, kosteissa tiloissa kaakelilattiat.
Keittiön kuvaus
Keittiö on uusittu vuonna 2019. Vaaleat kaapistot. Jääkaappi-/pakastinyhdistelmä. Induktioliesitaso. Erillisuuni. Astianpesukone. Aamiaiskaappi (mikro, vedenketin, paahdin ym. piilossa täällä). Sähkötyöt uusittu, pistorasioita paljon. Jätteenlajittelukaappi (sis. 6 kpl 10 litran säiliötä). Massiivipuutasot. Välitilat laatoitetut.
Kylpyhuoneen kuvaus
1. kerroksessa on kaksi wc:tä, pesutila ja kylpyhuone. Saunan yhteydessä oleva pesutila on uusittu vuonna 2006. Lattia ja seinät laatoitetut. Suihku ja suihkuseinä. Pyykinpesukoneliitäntä. Käynti ulos. Wc pesutilan yhteydessä. Toinen alakerran kylpyhuone/wc on uusittu vuonna 2000. Yläkerran kylpyhuone/wc on uusittu vuonna 2002.
Saunan kuvaus
Puulämmitteinen sauna. Ikkuna. Lattia laatoitettu. Seinät ja katto paneloidut.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa makuuhuoneessa vaatekaapisto. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on komero.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Harjakatto ja osin pulpettikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-49-162-13
Tontin pinta-ala
892 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
178 m²
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Venevalkama (091-2001-K545)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta on haettavissa lisää.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Liiteri
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa Alepa (Jollas) n. 500 m. Kauppakeskus Saaren monipuoliset palvelut n. 2,8 km.
Koulut: Jollaksessa on Poikkilaakson ala-asteen koulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 300 m.
Pihan kuvaus
Tasainen piha-alue. Etelän puoleinen piha-alue. Pääosin nurmea. Omenapuita, luumupuita, karviais-, pähkinä-, jasmike-, syreenipensaita. Myös tuomi, vaahtera ja iso mänty. Viherpeukaloille lavakauluksia juuresten, kasvisten ja yrtien kasvattamista varten. Tilaa kasvihuoneelle. Mahdollisuus asentaa helposti sähköauton latauspiste ajoliuskan päädyssä olevasta sähkökaapista.
Tiedustelut
Kai Saarinen, 050 5001544, kai.saarinen@omakotilkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kai Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Oma Koti LKV Oy

Oma Koti LKV Oy
Oma Koti LKV Oy

Kiskontie 7,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.